ویزای شینگن
شینگن به منطقهای در اروپا گفته میشود که 27 کشور در این منطقه برای رفت و آمد نیاز به ویزا و باقی محدودیتهای مرزی برای تردد ندارند، بنابراین کشورهای این حوزه به منزله کشوری واحد به شمار میآیند. اعضای این منطقه هر اندازه در برابر اتباع خود و عبور مرور مرزی آنها سهل میگیرند، در برابر اتباع کشورهای خارج از این حوزه که نیاز به ویزا دارند سختگیر هستند. بر همین اساس، با توجه به این که کشورهای اروپایی زیادی به عضویت این منطقه درآمدهاند، ویزای شنگن از ارزش و اعتبار بالایی در سراسر دنیا برخوردار می باشد.با تور اروپا نوروز 1403 از خدمات ویزای شینگن استفاده کنید
سفر به منطقه شینگن بدون محدودیت
افراد زیر می توانند بدون محدودیت و نیاز به دریافت ویزای شینگن به کشورهای این منطقه سفر کنند.
شهروندان کشورهای عضو شینگن
دارندگان اقامت که توسط یکی از کشورهای شینگن صادر شده است.
شهروندان اتحادیه اروپا
شهروندانی غیر از اتحادیه اروپا که نیازی به اخذ ویزای شینگن برای سفر 90 روزه یا کمتر ندارند.
افراد که عضو اتحادیه اروپا نیستند و دارای ویزای شینگن می باشند
انواع ویزای شینگن
در ادامه با انواع مختلف ویزای شینگن و شزرایط دریافت آن میپردازیم. این ویزا به ۳ دسته کلی تقسیم بندی میشوند:
ویزای اتحادیه شینگن یا (UNIFORM SCHENGEN VISA (USV
ویزای USV در واقع همان ویزای گردشگری اروپا یا ویزای توریستی شنگن می باشد که با آن می توان به کشورهای عضو این منطقه به مدت ۹۰ روز در هر شش ماه وارد شد. زمان اعتبار اقامت به محدوده شینگن از زمان اولین ورود حساب می شود. ویزای شینگن به ویزاهای A, B, C تقسیم میشوند:
برای دریافت ویزای شینگن با اوج ماندگار با تلفن 24823 در تماس باشید
ویزای شینگن نوع A
این نوع ویزا یا Airport Transit Visa، ویزای ترانزیت فرودگاهی می باشد که توسط آن مسافر می تواند در یکی از فرودگاههای محدوده شینگن پرواز خود را به مقصد کشور دیگری که خارج از محدوده شینگن اروپایی است تغییر دهد. به این معنا که این ویزا فقط در فرودگاههای کشورهای این منطقه معتبر می باشد و فرد اجازه خروج از فرودگاه را به هیچ وجه ندارد. بنابراین صاحب ویزا نوع A یا ویزای ترانزیت برای توقف و انتظار تعویض پرواز خود در محدوده ترانزیت فرودگاهی مجاز است.
اگر نیاز به ویزا جهت عبور از بیش از یک فرودگاه در محدوده شینگن داشتید، نمی توانید از ویزای نوع A استفاده کنید. باید برای اخذ ویزای شینگن نرمال نوع C اقدام نمائید. زیرا پرواز بیش از یک بار در محدوده شینگن، جزو پروازهای داخلی این حوزه به حساب می آید و نیازمند دریافت ویزای نوع C می باشد.
برای تعویض پرواز خود از یک فرودگاه به فرودگاه دیگر در حوزه شینگن باز هم واجد شرایط دریافت ویزای ترانزیت شینگن نخواهید بود و باید برای دریافت ویزای نوع C اقدام بفرمائید.
ویزای شینگن نوع B
ویزا نوع B در زمینه حمل و نقل و ترانزیت کاربرد دارد؛ در واقع نوعی ویزای ترانزیتی می باشد که به همراه پاسپورت، فرد دارنده می تواند حداکثر ۵ روز از طریق خودرو و یا قطار از چند کشور محدوده شینگن عبور کند و به کشوری در خارج از این حوزه برود. در موارد خاصی ممکن است ادامه سفر شما از طریق قطار و یا هواپیمای فردا صبح باشد و شما مجبور به اقامت شب در هتل باشید؛ بنابراین نیازمند ترک محدوده ترانزیت بینالمللی و ورود به محدوده شینگن هستید و به ویزای ترانزیت نیاز خواهید داشت.
ویزای شینگن نوع C
این نوع ویزا برای سفرهای کوتاه مدت به حوزه شینگن می باشد. از این رو فرد می تواند برای اهدافی نظیر رویداد ورزشی، رویداد فرهنگی، گردشگری و بازدید از آشنایان خود در کشورهای عضو این ویزا را دریافت کند
هر آنچه که باید در مورد ویزای شینگن بدانید!
فرقی ندارد که شما به منظور دریافت ویزای شینگن و یا برای بالا بردن اطلاعات خود در مورد این نوع از ویزا قصد مطالعه
این مقاله را دارید، در هر صورت باید به شما بگوییم که در این مقاله هر آنچه که شما نیاز است در مورد ویزای شینگن بدانید
را برای شما گفتهایم.سوالات تکراری زیادی در این زمینه وجود دارد مثلاً اینکه ویزای شینگن چیست و اصلاً چه کشورهایی
جز شینگن هستند؟یا اینکه مراحل دریافت ویزای شینگن چیست؟ پاسخ به این سوال ها و ده ها سوال دیگر شما کاری است که
ما در این مقاله تحت عنوان هر آنچه که باید در مورد ویزای شینگن بدانید! قرار است انجام دهیم. پس تا پایان این مقاله با ما
همراه باشید.
معرفی ویزا شنگن یا شینگن
برای به دست آوردن اطلاعات در مورد ویزای شینگن ابتدا لازم است که بدانیم شنگن چیست؟ به همین دلیل ما در این قسمت از مقاله به معرفی شنگن میپردازیم. به احتمال زیاد شما نام شنگن یا ویزای شینگن به گوشتان خورده است.
شنگن در اصطلاح به قسمتی از اروپا گفته میشود که ۲۷ کشور حاضر در آن برای تردد به هم دیگر نیاز به پاسپورت و سایر مجوز های مرزی ندارد. در واقع از نظر مهاجرت و رفت آمد این ۲۷ کشور مثل یک کشور هستند. البته هر چقدر که این کشورها در مورد اتباع خود و مرور مرزی آنها کار را ساده کرده اند اما در مقابل اتباع کشورهایی که قصد ورود به این حوزه را دارند بسیار سختگیر میباشد.
به شکل کلی میتوانیم بگوییم که اگر شما دارای تابعیت و پاسپورت حوزه شنگن باشید و یا کارت اقامت این منطقه را داشته باشید بدون نیاز به سایر روادید و ویزا میتوانید آزادانه در کشورهای این حوزه رفت و آمد کنید. البته باید به این نکته توجه داشته باشید اگر دارای یکی از انواع ویزای شینگن هم باشید میتوانید به کشورهایی که عضو شنگن هستند سفر کنید و هیچگونه محدودیتی در این مورد ندارید. کشورهای حوزه شنگن از قوانین کنترل مرزهای خارجی، سیستم قضایی، پلیس و مبارزه با جرم و جنایت مشترک برخوردار میباشند.در مورد کشورهای شنگن باید بگوییم که بیشتر این کشور ها جز اتحادیه اروپا میباشند. اما در این بین کشورهایی مانند بلغارستان، کرواسی، ایرلند، قبرس و رومانی در این پیمان جایی ندارن. هرچند که ممکن است به زودی وارد پیمان شینگن شوند.
اما باید توجه داشته باشید که کشورهای مطرح حوزه اسکاندیناوی مانند ایسلند، سوئیس،لیختن اشتاین و نروژ در حوزه شنگن میباشند.
برای دریافت ویزای شنگن با اوج ماندگار در تماس باشید
کشور های حوزه ویزا شینگن
یکی از سوالات پرتکراری که در مورد ویزای شینگن پرسیده میشود، سوال در مورد کشورهای حوزه شنگن میباشد. همانگونه که در قسمتهای قبلی مقاله نیز به آن اشاره کردیم پیمان شنگن متشکل از ۲۷ کشور میباشد اکثر این ۲۷ کشور جز اتحادیه اروپا هستند ولی به شکل کلی کشورهای بلژیک، جمهوری چک، اتریش، استونی، فرانسه، یونان، مجارستان، ایسلند، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، هلند ، لهستان، اسلواکی، اسلوانی، اسپانیا، سوئیس، سوئد، اسلوونی، پرتقال، نروژ، مالت، لیختن اشتاین، ایتالیا،مجارستان، آلمان و دانمارک ۲۷ کشوری میباشند که عضو پیمان شنگن می باشد.باید توجه داشته باشید که از این لیست کشورهای سوئیس، ایسلند و نروژ عضو اتحادیه اروپا نیستند، پس میتوانیم نتیجه بگیریم که این چهار کشور با اینکه عضو اتحادیه اروپا نیستند ولی موظف به پذیرش تصمیمات اتحادیه اروپا میباشند.
برای دریافت ویزای شینگن با اوج ماندگار در تماس باشید
مراحل اخذ ویزای شینگن
برای گرفتن ویزای شینگن لازم است که شما مراحلی را طی کنید معمولاً اخذ ویزای شینگن دارای مراحلی میباشد که در ادامه به بررسی این مراحل میپردازیم
مرحله اول مشخص کردن هدف و نوع ویزا
اولین مرحله برای اخذ ویزای شینگن این است که شما هدف خود را مشخص کنید و به این نتیجه برسید که چه نوع ویزایی را میخواهید بگیرید. ویزاهای شینگن در انواع مختلفی ارائه میشوند. به عنوان مثال ویزای تجاری، ویزای ورزشی، ویزای کاری و ویزای توریستی جز انواع ویزاهای شینگن میباشند. پس به منظور سرعت بخشیدن به کارتان و دریافت سریع ویزای شینگن اول از همه باید هدف خود را از سفر به کشورهای عضو شینگن مشخص کنید.
مرحله دوم تعیین کشور مقصد
بعد از اینکه شما هدف خود را از مهاجرت و سفر به کشورهای عضو شینگن مشخص کردید باید کشور خود را از بین ۲۷ کشور انتخاب کنید. بعد از اینکه مقصد خود را انتخاب کردید باید از طریق سفارت کشور مد نظر یا یکی از کنسولگریهای کشور مقصد برای اخذ ویزا اقدام نمایید. چنانچه قصد سفر به بیش از دو کشور اروپایی را داشته باشید باید برای اخذ ویزای کشور اقدام کنید که بیشتر روزهای سفرتان را قرار است در آنجا بگذرانید. اما در صورتی که مدت اقامت شما در هر کشور مشخص و یا برابر نمیباشد شما باید درخواست خود را به سفارت یا مرکز ویزای اولین کشور حوزه شینگن ارائه دهید.
مرحله سوم زمان مناسب
سومین مرحله اخذ ویزای شینگن انتخاب زبان مناسب برای ارائه درخواست ویزا میباشد. با توجه به این موضوع که فرآیند دریافت ویزا از کنسولگری یا سفارت زمانبر میباشد شما باید در یک فرصت مناسب برای دریافت ویزای شینگن اقدام کنید. به شکل طبیعی هر چقدر که زودتر برای اخذ ویزا اقدام کنید زودتر آن را دریافت میکنید بهترین زمان برای اخذ ویزای شینگن سه ماه قبل از شروع سفر میباشد و کوتاهترین زمان که کمتر از آن نمیتوانید اقدام به درخواست ویزا کنید ۱۵ روز میباشد.
مرحله چهارم گرفتن وقت از سفارت کشور مقصد
شما در این مرحله باید اقدام به گرفتن وقت از سفارت کشور مقصد کنید.اکثر سفارتها این امکان را برای شما فراهم کردند که به شکل اینترنتی برای گرفتن وقت اقدام کنید.
قدم پنجم پر کردن فرم
پر کردن فرم درخواست ویزا مرحله بعدی میباشد، شما بعد از طی کردن مراحلی که در قسمتهای قبلی مقاله به آن اشاره کردیم باید این فرم را با دقت پر کنید شما میتوانید این فرم را دانلود کنید. توجه داشته باشید که شما این فرم را باید در کمال صداقت پر کنید فرم شما باید دو نسخه چاپی باشد و هر دو نسخه دارای امضای شما باشد.
مرحله ششم جمع آوری مدارک مورد نیاز
شما برای درخواست اخذ ویزای شینگن باید مدارک مورد نیاز را جمع آوری کنید این مدارک عبارتند از:
مدارک شناسایی، پاسپورت معتبر، فرم درخواست ویزا، دو قطعه عکس رنگی سه در چهار، بلیط رفت و برگشت، اثبات پشتوانه مالی در طول سفر، اثبات داشتن محل اقامت،البته این مدارک مدارک کلی هستند و ممکن است که سفارت کشور مقصد شما مدارک بیشتری بخواهد، که شما باید از خود سفارت در مورد مدارک مورد نیاز سوال بپرسید.
قدم هفتم مصاحبه
بعد از گرفتن وقت از سفارت کشور مقصد، نوبت مصاحبه میباشد. شما باید در تاریخی که سفارت کشور مقصد برای شما تعیین میکند در آنجا حضور داشته باشید. در روز مصاحبه نیاز است که شما مدارک لازم را به همراه خودتان ببرید و به افسر کنسولی که وظیفه مصاحبه با شما دارد آنها را تحویل دهید. توجه داشته باشید که در طول مصاحبه از شما سوالاتی در مورد هدف شما از سفر و محل اقامتتان در طول سفر پرسیده میشود. شما باید این سوالات را نیز در کمال صداقت پاسخ دهید.
مرحله بعد پرداخت هزینه
بعد از انجام مصاحبه و قبول شدن شما باید هزینه اخذ ویزا را پرداخت کنید، هزینه اخذ این ویزا توسط کشورهای عضو تصویب تصویب شده و غیر قابل تخفیف و تغییر میباشد،شاید برای شما نیز این سوال به وجود بیاید که هزینه اخذ ویزای شینگن چقدر است؟ باید بگوییم که هزینه با توجه به وضعیت و سن فرد متقاضی متفاوت میباشد.
بعد از انجام این مراحل شما باید منتظر جواب درخواست اخذ ویزای خود بمانید. معمولاً ۱۵ روز زمان برای پاسخ به درخواست و تقاضای شما کافی است.
ثبت دیدگاه